top of page
Hanway-Raw-A1_edited.jpg
Prueba-AM-H.jpg
Rapido-A-H.jpg

A1. Motos -125cc

Autoritza a conduir motocicletes amb sidecar o sense:
Amb una cilindrada màxima de 125 cc.

El carnet de A1 es pot obtenir a partir dels 16 anys

Els conductors amb més de 3 anys d'antiguitat en el carnet de cotxe poden conduir motos de fins a 125cc sense necessitat de treure aquest permís (estan exempts).

 

Els que no tinguin l'antiguitat de 3 anys del permís de la classe B, tinguin més de 16 anys i vulguin treure el permís A1 han de superar els següents exàmens:

 

- Examen Teòric Comú: És el mateix examen teòric que has de fer si vols treure't el carnet de cotxe. Els que ja hagin superat aquest examen per tenir el carnet de cotxe estan exempts de tornar a fer aquest examen.

- Examen Teòric Específic de Moto: És un examen teòric sobre continguts específics de la conducció de moto.

- Examen Pràctic de Maniobres en Circuit Tancat: És un examen que es fa en un circuit de les pistes on realitzes les pròpies pràctiques. Consisteix bàsicament a demostrar que saps manejar la moto: fer girs tancats, accelerar i frenar, fer girs a velocitat mitjana i esquivar un obstacle.

- Examen Pràctic de Circulació en Trànsit Real: És com l'examen pràctic de cotxe però l'alumne va en una moto de 125cc. L'examinador va darrere de l'alumne en un cotxe d'autoescola al costat del teu professor.

bottom of page