top of page
why%2520AM_edited_edited.jpg
Prueba-AM-H.jpg

AM. Ciclomotor

Autoritza per conduir ciclomotors de dues o tres rodes, quadricicles lleugers i vehicles per a persones amb mobilitat reduïda, tot i que podrà estar limitat.

L'edat mínima per obtenir-lo serà de quinze anys complerts.

Per obtenir el permís AM has de fer els següents exàmens:

Examen teòric específic de Ciclomotor. És un examen teòric sobre continguts de seguretat viària i continguts específics de la conducció de ciclomotor.

Examen Pràctic de Maniobres en Circuit Tancat: És un examen que es fa en un circuit de les pistes on es realitzen les pròpies pràctiques. Consisteix bàsicament a demostrar que saps maniobrar amb el ciclomotor: mantenir l'equilibri i fer girs tancats.

​Consta de les següents proves: Maniobra B. Pas entre planxes, la franja estarà delimitada a banda i banda per qualsevol sistema que permeti detectar la sortida d'aquesta. Maniobra A. Zig-zag entre jalons a velocitat reduïda. L'aspirant ha d'efectuar, en primera relació de marxa i a velocitat reduïda, girs a dreta i esquerra alternativament esquivant cinc jalons, sense sortir-se de la zona delimitada i sense atropellar, desplaçar o enderrocar cap fita.

bottom of page