top of page
Honda_CB_500_F_(3).JPG
Prueba-AM-H.jpg
Rapido-A-H.jpg

A2. Motos +125cc

Aquest carnet et permet conduir motos de fins a 47 C.V. de potència màxima, això equival a motos d'uns 500cc / 600cc.

El carnet d'A2 es pot obtenir a partir dels 18 anys

Per treure't el carnet A2 has de fer els següents exàmens:

- Examen Teòric Comú: És el mateix examen teòric que has de fer si vols treure't el carnet de cotxe. Els que ja hagin superat aquest examen per tenir el carnet de cotxe o el carnet A1 estan exempts de tornar a fer aquest examen.

 

- Examen Teòric Específic de Moto: És un examen teòric sobre continguts específics de la conducció de moto. Els que ja han superat aquest examen al treure el carnet A1 estan exempts de tornar a fer aquest examen.

 

- Examen Pràctic de Maniobres en Circuit Tancat: És un examen que es fa en un circuit de les pistes on realitzes les pròpies pràctiques. Consisteix bàsicament a demostrar que saps manejar la moto: fer girs tancats, accelerar i frenar, fer girs a velocitat mitjana i esquivar un obstacle. Els alumnes amb dos anys d'antiguitat del permís A1 estan exempts de fer aquesta prova.

 

- Examen Pràctic de Circulació en Trànsit Real: És com l'examen pràctic de cotxe però l'alumne va en una moto de 500cc. L'examinador va darrere de l'alumne en un cotxe de l'autoescola al costat del teu professor donant les indicacions oportunes a l'alumne a través d'un intercomunicador.

bottom of page